Archive for the Category » Tävling «

måndag, maj 18th, 2015 | Author:

Något sent men bättre sent än aldrig och livet som nybliven pappa tar betydligt mer tid i anspråk an vad jag någonsin kunnat ana, men här kommer rapporten från årets fisketävling som gick av stapeln den 1 Maj.

Av 73 anmälda dök 65 startande upp och det var taggade sportfiskare som väntande in genomgången innan start. Nytt för i år var tavlan men startbrickorna och det fungerade faktiskt riktigt bra. Skickade iväg startfältet något innan utsatt tid då vi ändå var klara med allt och snabbt gled båt efter båt ned i vattnet. Sjön låg helt spegelblank på morgonen och vädret växlade mellan sol och mulet, inte direkt hett och det dröjde innan jag fick någon rapport om fångad fisk.

IMG_0176

Efter halva tävlingstiden bytte jag och Anders plats i båten och jag fick lite tid på sjön, vi bytte plats ofta och letade efter jagande gädda som vi till slut hittade men då var jakten efter våra beten inte alls intressant och retfullt slukade gäddorna mört runt omkring oss. Tävlingstiden är ganska kort och då vi rott rätt långt fick vi börja ro tillbaka och vi tog sikte på en plats där Anders haft bra fiske tidigare. Väl på plats lyckats jag landa en 90cm som snabbt fick gå tillbaka.

Klockan slog 1400 och kön ringlade lång för ”invägning” av dagens fångster. Många 90+ gäddor och riktigt jämt var det innan vi till slut kunde fastställa årets vinnare. Under dagen fångades mellan 160 och 200 gäddor fördelat på 64 fiskare. Inte alla fick fisk men det var en något bättre fördelning mellan båtarna detta året. Fortfarande ingen gädda över 100cm som vinnare sen vi tog över tävlingen men varje dag efter tävlingstid har jag fått rapporter om 100+ i båten. Ironi – Javisst, men det gäller att vara bäst när det gäller.

Prisbordet i år var sponsrat av SPORTFISKEGIGANTEN och RENZ SPORTFISKE samt bidrag från några av våra deltagare. Ett stort TACK till er alla!!!

1:a: Mikael de Bruijn – 98cm

2:a Niklas Hallgren – 97 cm

3:a Roland Wallén – 96 cm

IMG_0178

 

Tack till alla er som ställde upp i tävlingen, nästa år försöker vi få till någon form av matförsäljning! Tipsa gärna om någon är sugen att ställa upp!!

Tack Martin & Anders

 

Ps. Själv landade jag tre gäddor och under några korta pass före och efter tävlingen landades ytterligare 19 gäddor.

Gäddor 2015
Anders: 33
Martin: 66
Tim: 2

Totalt: 101

torsdag, oktober 16th, 2014 | Author:

Fick reda på idag att mitt bidrag i Fiske-Febers tävling kommit med till de sista tre.

Nu är det upp till alla er på Facebook att gå in och gilla mitt bidrag för att jag ska ha en chans att vinna.

Så tack på förhand och gå nu in på Fiske-Febers facebooksida och gilla mitt bidrag! Bidrag nr 2 som ni hittar i kommentarfältet.

//Martin

 

IMG_3649

 

Category: Tävling  | One Comment
söndag, oktober 12th, 2014 | Author:

Får be om ursäkt för en något försenad rapport men det har sina ursäkter i SM-Guld och övning med jobbet men här kommer den i alla fall.

Hade ju lite att leva upp till i år när jag lyckades knipa en sjätteplats förra året med två ok gäddor. Då var det en renodlad totallängds tävling över båda dagarna. i år var reglerna ändrade men det framgick inte riktigt men som tur var så ställde jag frågan och fick då till svar att den endast var de tre första i totallängdstävlingen som skulle belönas, i övrigt längsta gädda som det tidigare varit. Tyvärr var där nog en hel del som missförstod detta och sket i att fiska under söndagen. Men men, nu till fisket…

I år hade jag teamat ihop mig med Fredrik Renz och målet var givetvis inställt på stor gädda. De gånger jag fiskat i Karlskrona tidigare i år har jag nästan alla gånger haft 90+ fisk i båten och med alla rapporter som kommit in den senaste tiden så fanns där rejält med hopp om fin gädda. Kvällen innan möttes vi upp och fastställde planen, fiska inte där andra fiskar utan tänk annorlunda. Hmm, kanske inte så lätt med hundratals båtar! Starten går på Dragsö och vi bränner iväg med båten, tar ett snabbt stopp rätt tidigt men sen drar vi vidare ut i skärgården. Visst finns det båtar där också men inte så många och de försvinner efterhand. Det tar inte länge förrän vi hittar betet för dagen, Renzshaden i en specialtillverkad motoroil inför BGF. Vi hittar några ströfläckar först och gäddorna är på hugget och fullständigt slaktar jiggarna. Dock uteblir de stora och vi flyttar lite på oss och nu blir det aktion. Jag tror vi har tre dubbel-drillningar på 20 minuter men det är 75cm + fiskar och bara rejält feta, dock kniper Fredrik en på 82cm och är med i tävlingen. Själv kämpar jag på hela dagen och det dröjer till klockan är 15:40 som jag landar min 81cm gädda, bara runt hörnet från Dragsö.

Lördagen totalt: Fredrik 23, Martin 15 : 38st

Söndag

10730189_851710261529212_5643487099847332997_n

Är tidigt ut på söndagen också och vi ska ut till samma ställe som gav fisk på lördagen men blåsten har ökat under natten och gäddorna har flyttat på sig. Efter en stunds letande och trixande med bete så är det för dagen McTail V2 som gäller och gummi är helt off. Samma scenario utspelar sig och det är mest mindre fisk som vill knipa våra beten. När vi till slut hittar ett ställe med bättre fisk och vi precis ska fortsätta in i viken kommer det en båt, den kör sakta mot oss, den glider förbi oss och ANKRAR mitt i viken. Man blir bara så trött, visst är vattnet fritt men respekten är liksom borta och dessutom fanns det ytterligare en vik strax bredvid. Hur som helst så tar Fredrik en fin 84cm men sen dör fisket ut och innan vi hittar lite aktion igen så har tiden tickat på rejält. Tyvärr kunde jag inte nå upp till samma fina placering som tidigare år men i rådande förhållande fiskade vi bra men de stora var helt enkelt någon annan stans.

Söndagen totalt: Fredrik 15, Martin 18 : 33st

TOTALT: 71 gäddor på två dagar. Tyvärr bara tre mätbara.

Lyfter på hatten och gratulerar Roy Ridbäck som vann på grymma 126cm. Nytt längdrekord!!

230164_1575995902621620_1091428915126711502_n

 

Gäddor 2014
Anders: 60
Martin: 150
Emil: 25
Tim: 26

Totalt: 258

söndag, maj 04th, 2014 | Author:

Så var det dags igen för den årliga fisketävlingen i föreningen.

Var på plats tidigt för att ta emot de första fiskedeltagarna och det dröjde inte länge förrän det var full aktivitet vid båtplatsen. Båtar förbereddes och det pratades fiske, hur fisket varit och vad som skulle vara melodin för dagen. Sakta men säkert kom det bara mer och mer folk och när klockan var slagen för genomgång var det 73 st deltagare, redo att ta sig an dagens fiske och stekta sillflundra. En kort genomgång senare fylldes sjön med båtar och snabbt spred de sig över vattnet. Vi packade ihop lite prylar vi med och sen stack vi ut en timme för lite härligt fiske bland de andra. Vi tog sikte på ett ställe som brukar hålla lite fisk och vi var inte ensamma. Ett par andra båtar samt mängder med braxen gjorde att det var ful aktivitet, båda i och ovanför vattnet. Här var inte bara braxen skulle det visa sig utan det lurade också en del gäddor i vattnet.

Själv tog vi relativt snabbt tre gäddor, där en var över de 70 tillåtna centimeterna men de fick snabbt simma tillbaka men under tiden såg vi en hel del fiskas landas, mätas, fotograferas för att sen få simma tillbaka i sjön. Då vi sköter själva tävlingen valde vi att ro in igen för att vara med när de första rapporterna skulle komma in och dessutom var ju strax sillflundran färdig att stekas.

Väl inne på land igen var rapporterna inte många och de som kom in för att steka sill berättade om ett segt fiske med bara smågäddor som var intresserade. Lite konstigt men det skulle visa sig att antingen hade man hittat rätt fläck eller så var det helt enkelt segt.

fika

Klockan tickade snabbt iväg och redan klockan 1400 var tävlingen slut och kön till inregistreringen ringlade sig stundtals rätt lång. Det var en del gädda som kommit upp i alla fall och efter att ha sammanställt alla registrerade fiskar  hade vi dagens resultat färdigt. Totalt landades minst 170 gäddor men det var i stort sätt bra tre båtar som hade haft riktigt bra fiske med runt ca 20-30 gäddor landade/båt. Vi samlande ihop alla fiskedeltagarna för prisutdelning och i år hade vi faktiskt rätt schyssta priser då SPORTFISKEGIGANTEN ställt upp med en Ambassadör Record som 1:a pris och Fredrik Renz ställt upp med jiggar som 2:a och 3:e pris. Ett stort tack!

1:a pris Mikael De Bruijn 95cm

2:a pris Alex Hägg 93cm

3:e pris Mattias Johansson 90cm

4:e pris Lukas Johansson 86cm

4:e pris Roland Wallén 86cm

krankesjön

För statistiken har jag själv varit ute och gjort ett par korta fiskepass och med tävlingens gädda blir det ytterligare fem gäddor till registret. Anders tog två på själva tävlingen men var ute på kvällen och då vet jag att han hade bra fiske, den rapporten ser vi fram emot.

Gäddor 2014

Anders: 8
Martin: 35
Emil: 0
Tim: 5
Totalt: 49

Havsöring 2014

Anders: 1
Martin: 0
Emil: 0
Tim: 7
Totalt: 8

söndag, december 29th, 2013 | Author:

Det är dags för Predatorfiske.se att summera 2013 trots att någon dag återstår av året.

Storleksmässigt har 2013 varit ett bottenår för predatorfiske.se. Största fisken vägde 8.8kg och togs på en Brunnberg Brubber XL av Martin. Det har tagits upp väldigt få fiskar av finare kaliber. Rent numerärt har det också blivit färre fiskar än 2012 men jag tror att det kan förklaras med färre fiskepass av Martin i Blekinge under det gångna året samt att vi inte metat något.

kvällsgädda

IMG_5702

Under året har Tim anslutit till teamet. Tim har tidigare mest fiskat efter havsöring längs kusten men blir mer och mer intresserad av Gäddfisket vilket vi såklart uppmuntrar. Tim är ett välkommet tillskott till Team Predatorfiske.se

545262_651728461527394_1172741284_n

Den första maj var det dags för den årliga fisketävlingen i vår hemmasjö. Nytt sedan vi tagit över ansvaret är att tävlingen numera är en C&R-tävling. 63 anmälda slogs om titeln, prispengar och beten från Pigg King Lures. Vinnarfisken mätte 104cm och totalt fångades drygt 100 Gäddor. Vi var ite oroliga för hur C&R skulle mottas men vi fick mycket beröm samtidigt som vi vet att vissa inte deltog på grund av de nya reglerna. Vi är inte emot att någon fångar en Gädda som sedan hamnar på tallriken men varför slå ihjäl 100 Gäddor för en tävlings skull? För sjöns bästa hoppas vi på fortsatt förtroende.

I mitten av maj hade Anders några timmars fantastiskt fiske i samband med Braxens lek. Inom loppet av två timmar landades 20 Gäddor och totalt på cirka fyra timmar landades 35 Gäddor med riktigt fin medelvikt. Den största vägdes till 6.9kg. Samtliga fiskar togs på hemmabyggda beten.

IMG_1888

Under sommaren passade Anders på att föreviga en Gädda på sin kropp. Duktiga tatueraren Dalle i Motala överträffade alla förväntningar. Tatueringsinlägget är vårt hittills mest besökta inlägg på bloggen.

I augusti deltog vi i en kval-/deltävling av Sportfish Masters, Gädd-SM. Vi lyckades med lite möda kvalificera oss till finalen som sista lag. Tyvärr hade vi inte tid att delta i finalen.

I början av oktober åkte Tim och Martin upp till Karlskrona för att representera teamet i Blekinge Gäddfestival. Martin lyckas med teamets bästa tävlingsresultat hittills och tar en hedrande sjätteplats i denna gigantiska Gäddtävling.

1383781_651616001538640_2137213031_n

Under ett av årets sista pass tog såväl Anders som Martin årsbästa med varsin fisk av bättre kaliber. Anders tog en på 7.2kg och Martin tog en på 8.8kg.

/Team Predatorfiske.se

Anders: 121
Martin: 105
Emil: 5
Tim: 28
Totalt: 259

 

Gädda (7+kg/100+cm)

Vikt Längd Metod Bete Datum Bild Av
8800 106cm Spinn Brunnberg Brubber XL 131216 Bild Martin
8500 96cm Jerk Svartzonker Johnny Paddel 131024 Bild Martin
7500 99cm Jerk Svartzonker McMio 130518 Bild Martin
7200 96cm Spinn Hemmagjort paddelbete 131216 Bild Anders
7000 97cm Jerk Eget 130801 NIL Anders

 

 

 

 

tisdag, oktober 08th, 2013 | Author:

En något sen rapport efter helgens fiske i Blekinge men här kommer den.

Mötte upp Tim i fredags och drog iväg till Karlskrona. Planen för helgen var redan klar så fredagen förlöpte i lugnt tempo innan det var dags att stiga upp tidigt på lördagen och bege oss mot Tallholmen i Nättraby för sjösättning av båten. Morgonen var helt magiskt vacker och det kändes rätt lugnt med vinden men ack så lurad man kan bli bara för att båtplatsen ligger skyddad bakom en holme.

1383781_651616001538640_2137213031_n

 

Sjösättningen gick utan problem och det var bara att lasta prylarna och styra ut mot Dragsö. Redan på den korta turen dit anade vi att det skulle bli en tuff dag mot vind och vågor. Tyvärr är en Linder 400 Sportsman rätt så vindkänslig.

På Dragsö var det redan kö men det gick snabbt och smidigt att anmäla in sig till startfältet och vi hann med både macka och kaffe innan det var dags för start. Planen när startskottet gick var att fiske på friliggande grynnor och fiska djupt till grunt. Tyvärr var vi tvungna att ge upp detta efter bara någon timme då vind och vågor gjorde sitt med oss i båten, ganska möra styrde vi in bakom en ö och direkt på plats fick vi kontakt med gäddorna. Först bommade jag själv ett hugg på en Dexter-jigg innan Tim fullständigt håvade gäddor när han dopade sig med en Buster skitmört. Tyvärr var samtliga gäddor under de 80 cm som krävdes för att kvala in i tävlingen.

Efter en kort kaffepaus och lite smidande av planer letade vi efter liknande platser med hopp om att där inte skulle ligga andra båtar. Strömfåra, lagom vind som låg på och lite grumligt vatten var det vi sökte efter och till slut skulle vi hitta ett ställe där vi gjorde ett par drifter och det skulle visa sig som ett vinnande koncept. Första kontakten har jag själv när en galen gädda på 84 cm attackerade min Dexter-jigg precis vid båten, Tim var med och kunde snabbt håva den. Äntligen en tävlingsfisk! Efter ytterligare några minuter, jag tror Tim vid detta tillfälle hade strul med sin rulle, får jag ett härligt sug i spöet. Krokade fisk och den känns bättre! Efter en kort kamp ligger den till slut i håven och den är större än min förra fisk. Härliga 95 cm skulle det visa sig.

1378679_651759328190974_1005846010_n

 

Nu har vi ett race med en del gädda i båten men alla ligger retligt under 80 cm och Tim sliter för att kroka på den 80+. Vid sista stoppet bränner jag direkt en fisk men det dröjer inte länge förrän Tim står med böjt spö, kort drillning och vid landningen sträcken den ut sig till strax under 80 cm. Retligt värre men Tim ger sig inte och bara några minuter senare får han ett nytt hugg. Trots bra vind och backen i på motorn lyckas vi håva gäddan och nu sitter den. 88 cm och Tim är även han med i matchen.

545262_651728461527394_1172741284_n

DAG 1

Tim: 8 gäddor, största 88 cm.

Martin: 6 gäddor, största 95cm.

På kvällen visar det sig på olika medier att många haft segt fiske eller mycket fisk men under 80 cm. Dock kom det upp många över metern och en på hela 118 cm.

Ny dag och nya tag. Planen var klar men mindre vindar och uppklarnande väder skulle sätta sina spår på gäddorna. Dock tog vi oss snabbt till första platsen och direkt missar jag ett hugg och det känns direkt bra, men sen händer inte mer på en timme och steg två i planen sätts in. Platsen sparade vi till söndagen och väl på plats känns det riktigt hett och det dröjer inte många kast förrän dagens första fisk ligger i håven. Tyvärr under 80 cm men på nästa kast har jag två följare efter och nu är det bara att nöta. Tim bommar ett hugg och sen lyckas jag själv sätta ett mothugg och det känns direkt som en bra fisk när den kämpar helt vansinnigt! Krokarna sitter som de ska och jag kan lugnt dra in den i håven och väl på mätbrädan visar den upp hela 88 cm. FAN vad gött, godkänd fisk och ok totallängd. 183 cm.

994631_10151897337757438_921951312_n

 

Vi tar ytterligare två gäddor på platsen men tyvärr räcker de inte till och trots en riktigt fin följare så dör nu fisket sakta men säkert ut. Vi ger dock inte upp utan kämpar oss vidare men till slut ger vi upp och styr mot Dragsö för inlämning av mätbräda och bilder. Ryggen värker och efter en timme ligger båten tryggt på släpet och vi är på väg upp till mina svärföräldrar där vi möts av ett dukat bord fullt med mat. Underbart och markservicen under helgen lämnade inget mer att önska.

DAG 2

Tim: 1 gädda

Martin: 4 gäddor, största 88 cm.

Frågan är nu hur långt det ska räcka. Har fisket varit trögt för andra också. Många funderingar senare svänger vi in på parkeringen i Karlshamn och nyfiken som man är så frågar jag tävlingsledningen om det är lönt att stanna med sina 183 cm! Vi stannade och det räckte till en hedrande 6:e plats! Bästa placeringen i en tävling för egen del och det känns rätt bra att ha många ”storfiskare” bakom sig i startfältet. Dock är det bara att lyfta på hatten för Tomazs i Team Armagäddon som lyckades landa två gäddor på över metern, en riktigt grym gädda på 118 cm och en på 103 cm. GRATTIS!

Ett stort tack även till Blekinge Gäddfestival för en bra och trevlig tävling.

Anders: 109
Martin: 74
Emil: 5
Tim: 28
Totalt: 216

fredag, augusti 30th, 2013 | Author:

Jag, Martin och Tim hade bestämt oss för att vara med på Sportfish Masters i Karlskrona. Både för att det är roligt med tävlingar men också för att ge oss en anledning att ta ett fiskepass i den härliga skärgården i Karlskrona. Under fredagen trailade jag och Tim upp Silver-båten till Karlskrona medan Martin med fru tog egen bil till Blekinge. Under kvällen rekades ramp samt att vi gjorde upp någon slags plan för fisket. Under förra kvaltävlingen i Karlskrona var fisket segt så vår originalplan var att ganska omgående försöka ta upp fem godkända fiskar, för att sedan satsa mer på storlek. Såhär i efterhand var det nog inte rätt plan men det är alltid lätt att vara efterklok.

Båten på plats i Nättraby

Den tidiga anmälningen på KAMM’s (Klockan 07.00) innebar att båten hamnade i vattnet vid Nättraby strax efter 06.00 på morgonen. Vi var på plats vid starten i väldigt god tid. Inregistreringen gick smidigt och 08.00 gick starten med blott 16 lag, varav 10 skulle gå vidare till finalen i Mälaren.

Vid vår första fiskeplats hade vi flera kontakter men det var värre att landa fisk. Den första Gäddan landade vi först kring 09.30. Klockan 10.45 hade vi landat fem godkända fiskar men alla låg mellan 50 och 60cm. Vi fiskade oss allt längre ut i skärgården och vid lunchtid hittade vi ett område med något större fisk och Tim landade teamets största fisk för dagen, 81cm. Vi tappade även ett par finare fiskar.

Såhär glad blir Martin när han fångar en av skärgårdens bestar!

Såhär glad blir Martin när han fångar en av skärgårdens bestar!

Vid lunchtid bestämde vi oss för att ta en kortare paus för att fylla på energidepåerna. Vi kollade till liverapporteringen och såg att vi då låg på 7:e plats. En kvart senare när vi smaskat i oss några smörgåsar hade vi plötsligt halkat ner till plats 13. Denna placering behöll vi ända fram till klockan 14.00 då liverapporteringen upphörde för att de sista två timmarnas blinda rapportering skulle ge lite spänning. Vi lyckades hitta två bra platser sista timmarna vilket skulle göra att vi kom att klättra i resultatlistan. Under de sista minuterna av tävlingen lyckas jag tappa en fin fisk som förmodligen hade gett oss en klart bättre placering.

Tim fotograferas med känt landmärke i bakgrunden.

Tim fotograferas med känt landmärke i bakgrunden.

Under dagen landar vi totalt 23 Gäddor. Inledningsvis fick jag inget men efter en bra uppryckning landar jag 11 fiskar. Tim fiskade stabilt och landade totalt 9 Gäddor. Martin hade det tyngre med tre landade Gäddor. Dock är det ju Martins lokalkännedom som faktiskt hittade Gäddorna. Dessutom slet Martin hårt med elmotorn och ankaret i den oväntat starka vinden.

Våra fem resultatfiskar mätte totalt 359cm vilket räckte till en 10:e plats och därmed kvalade vi in till SM-finalen. Deltagande där är dock väldigt osäkert.

Normalstor Gädda i Karlskrona skärgård.

Normalstor Gädda i Karlskrona skärgård.

Priser delades ut till de tre bästa lagen samt för längsta fisk. Längsta fisk togs av Linus Almqvist i Team AL och var 96 cm. En fisk på 102cm diskvalificerades p.g.a felaktig datumstämpel på bilden.

Tävlingsupplägget fungerade bra. Dock diskuterade vi i båten om det verkligen borde vara nödvändigt att rapportera alla godkända (>50cm) fiskar via telefon. Det borde räcka med en sammanställning i efterhand på de fiskar som inte skall räknas i tävlingen. Det blev ett evigt ringande när man hittade fläckar med mindre Gäddor.

Kontrollen av foton efter tävlingen tog väldigt lång tid men det får nog snarare skyllas på strulande deltagare än tävlingsledningen. Personligen tycker jag att tävlingsledningen kunde varit ännu hårdare i den bedömningen. Förvånansvärt många hade fotona utspridda på olika kameror, telefoner m.m. Vi hade tre foton per fisk precis som reglerna sade och vår granskning var över på mindre än fem minuter. Strulande deltagare = diskade deltagare?

Dagens flesta fiskar togs på Buster Jerk i olika gula och bruna toner.

1: Team Gäddstaun 2 = 430 cm
2: Team Hallarum = 400 cm
3: Team Gäddstaun 1 = 398 cm
4: Team Karlskrona marin = 397 cm
5: Team AL = 369 cm
7: Team KFT = 366 cm
7: Team Mopike/Klinteback = 366 cm
8: Team Slirbroms = 364 cm
9: Team Så in i vassen = 361 cm
10: Team Predatorfiske.se = 359 cm
11: Team Team Fish on = 356 cm
12: Team Gäddfjäll = 346 cm
13: Team Esoxarna = 340 cm
14: Team Karlskrona fiske team = 306 cm
15: Team Mouse/Armagäddon = 0 cm
16: Team Trossö = 0 cm

Vi är väldigt nöjda med vårt resultat trots att det inte blev någon topp-placering. De flesta lagen har skärgården som sitt hemmavatten vilket såklart ger en stor fördel.
Ett stort grattis till Team Gäddstaun som tog hem både första och tredjeplatsen!

Anders: 98
Martin: 50
Emil: 5
Tim: 19
Totalt: 172

 

torsdag, maj 02nd, 2013 | Author:

Då hade dagen kommit och det var dags för den årliga tävlingen. Nytt för i år var att vi tagit över ansvaret för tävlingen och att det nu blivit en C&R-tävling. Givetvis är inte alla nöjda när det sker förändringar men vi fick ändå en hel del positiv feedback.

Registreringen gick smidigt och när starten gick klockan 09.00 begav sig 63 startande iväg ut på sjön. Totalt var 75 personer anmälda.

Skåne bjöd verkligen på sitt finaste vårväder med strålande solsken och svag vind. Efter en kall morgon så steg temperaturen till 10-12 grader under dagen. Enligt rådande tradition fanns det sillsmörgås till försäljning under dagen och även många som inte deltog i tävlingen hittade hit för trevligt mingel!

Jag och Martin delade på ansvaret i sekretariatet och deltog också i tävlingen, medan Tim fick en heldag på sjön. Jag och Tim begav oss ut på förmiddagspasset och hade småtrevligt fiske med en hel del hugg och några landade fiskar. Jag lyckades lura upp en fisk som passerade kvalgränsen på 70cm. Tim lyckades bäst med en fin Gädda som mätte 85cm. Denna Gädda skulle visa sig räcka till en tredjeplats i tävlingen. Totalt fick vi sju Gäddor under förmiddagspasset.
Under eftermiddagen var det lite segare fiske. Tim lurade då upp två Gäddor och Martin en.

Klockan 14.00 avslutades tävlingen och vid 14.30 var alla fiskar registrerade.

  • 1:a plats – 104cm
  • 2:a plats – 97cm
  • 3:e plats – 85cm

Totalt under dagen fångades ca 100 Gäddor.

Vi har givetvis dragit lärdom av dagen och kommit på saker vi skulle vilja göra annorlunda men överlag är vi väldigt nöjda. Vi på Predatorfiske.se vill rikta ett ett stort tack till alla deltagare samt Pig King Lures och Sportfiskegiganten.

Ni som deltog under dagen är varmt välkomna att komma med feedback till oss för att vi ska kunna göra detta ännu bättre nästa år.

Ska försöka återkomma med lite bilder från dagen.

Anders: 31
Martin: 7
Emil: 3
Tim: 6
Totalt: 47

måndag, april 29th, 2013 | Author:

Då är det snart dags för tävling och vi har fått lite sponsrade priser att dela ut till de som fångar de längsta gäddorna.Har inte sett dem själv än utan bara på bild och de ser heta ut…

tävlingen priser

Kolla gärna in hans grupp på facebook: Pig King Lures

Mätstickorna börjar dessutom bli klara. NU kör vi…

Category: Övrigt, Tävling  | One Comment
torsdag, april 25th, 2013 | Author:

IMG_0792