Team Predatorfiske.se

Teamet består av fyra grabbar med ett gemensamt intresse, fiske. Företrädesvis blir det fiske efter Gädda men vi är inte blyga för att prova på andra arter och tekniker. Utöver rena fiskerapporter kommer en del texter om betestillverkning och annat som berör fiske. Teamets främsta meriter står Martin för som 2013 placerade sig på en 6:e plats i Blekinge Gäddfestival.

Sponsring: Det finns  plats för reklam på våra båtar och även på hemsidan. Hemsidan har mellan 1000 och 4000 unika sidvisningar per månad lite beroende på säsong.
Vid intresse kontakta mig på anders@thomasson.com

Team Predatorfiske.se startades upp 2010 som en blogg om mitt (Anders) fiske och om betestillverkning. Efterhand har Emil, Martin och Tim också börjat skriva här.

IMG_0232Namn: Anders Thomasson
Ålder: f- 1979
Båt: Silver Fox 485DC
PB: 11,5kg (113cm)
Spenderade stora delar av somrarna vid Häckebergasjön som ung. Återfann intresset för fiske på riktigt för ett antal år sedan. En tämligen dålig jerkutrustning och några dagar med ytfiskande Buster Jerk var det som krävdes för att jag skulle trilla dit på riktigt igen. Mycket pengar och oceaner av tid har sedan dess lagts vid diverse Gäddvatten. Det bästa av allt är att man utvecklas och lär sig nya saker vid varje hugg och varje fisketillfälle.
Efter att ha plöjt igenom fiskesnack.com och andra forum blev jag väldigt nyfiken på att tillverka egna beten. Även här utvecklas man hela tiden. De första betena sjönk som stenar och det vore skrattretande att tro att man skulle fånga fisk på dessa men nuförtiden sker det mesta fisket på hemmasnidade beten och Gäddorna verkar ha fått smak för dessa lite udda beten.

IndalsälvsgäddaNamn: Martin Hansson
Ålder: f-1977
Båt: Linder Sportsman 400
PB:  10.3kg
Började fiska ganska tidigt under uppväxten i Harlösa. Främst i Kävlingeån men även i Vomb. Intresset har alltid funnits men det var först när jag köpte min båt 2005 som det kom tillbaka på allvar. Började jerkfiska och sen har det bara fortsatt med trollingfiske och vadfiske efter främst Gädda.

Gädda, Abborre ligger mig varmast om hjärtat men fiskar gärna efter Havsöring, Torsk och andra arter när möjligheter ges.

 

545262_651728461527394_1172741284_n

Namn: Tim Hartler
Ålder: f-1981
Båt: Ryds 435 GT
PB: 5,9
Fiskade en hel del i yngre år med högst tveksamma resultat, framförallt i Arriesjön vilket kanske förklarar saken…
Hittade tillbaka till vattnet på allvar vintern 2011.
Havsöring och Gädda lockar mest men har även dragit Barracuda i Gambia samt jagat akvariefiskar i Australien, Thailand och Mexiko.

 

 

 

 

 

 

IMG_0220Namn: Emil Svedin
Ålder: f- 1986
Båt: Gäddracer modell okänd
PB: –

 

 

 

 

 

 

 

Gemensamt äger vi en Kyrkö 380 som ligger i vårt hemmavatten.